Potek nakupa

IZBIRANJE ARTIKLOV

Seznami artiklov so pregledno ločeni po kategorijah in jih je mogoče sortirati glede na ceno in naziv, prikažejo pa se lahko naraščujoče in padajoče.

Za lažje iskanje želenih artiklov uporabite iskalnik v katerega vnesete ključne besede vašega iskanja, iskalnik pa vam zadetke prikaže glede na kategorije v katerih se ta artikel pojavlja.

DODAJANJE ARTIKLOV V KOŠARICO

Artikle dodate v vašo košarico z gumbom na tri različne načine:

klik na "V košarico" na predstavitvi artikla
klik na "V košarico" na seznamih artiklov
Ko artikel dodate v košarico, vas spletna trgovina postavi v vašo košarico, kjer je prikazan preprost pregled dodanih artiklov, ki jim lahko spreminjate količino ali jih odstranite iz košarice.

Vsebino košarice lahko med brskanjem pregledate s klikom na gumb ''Moja košarica'' na vrhu strani.

ODDAJA NAROČILA

Nakup lahko opravite kot Gost ali kot Registrirani uporabnik.

Če želite nakup opraviti kot Gost, izpolnite zahtevana polja. Vaši podatki se ne bodo shranili in pri vašem naslednjem nakupu jih boste morali ponovno vnašati.

Če želite nakup opraviti kot Registrirani uporabnik, označite polje ''Ustvarite si račun'' in prikazala se bosta nova polja za Uporabniško ime in Geslo. Določite si ime in geslo ter ju shranite. S temi podatki se ob naslednjem obisku prijavite v spletno trgovino in podatkov za dostavo ne rabite več vnašati. Prav tako lahko na ta način spremljate status vašega naročila, zgodovino vaših naročil ipd., zato vam svetujemo, da se registrirate.

UREJANJE OSEBNIH NASTAVITEV

Ko ste prijavljeni v sistem s svojim uporabniškim imenom in geslom lahko spreminjate svoje nastavitve, ki bodo veljale pri vseh naslednjih nakupih in vam jih ne bo potrebno vedno ponovno popravljati.

Prav tako imate na voljo spremembo gesla. Obvestilo o novem geslu prejmete preko e-pošte.