Apple AirPods MMEF2ZM/A Bluetooth Headset

Znamka: Apple, Šifra izdelka: APP-MMEF2AMA-N0
Predstavljamo brezžične slušalke AirPods. V trenutku, ko jih vzameš iz škatle, so že pripravljene na uporabo z vsemi napravami Apple, ki jih imaš.1 Ko jih vstaviš v ušesa, se takoj povežejo. Ko uporabiš mikrofon, bo tvoj glas slišati jasno. Preprostost in tehnologija, združeni kot še nikoli doslej. Rezultat je popolnoma magičen.
RAZPRODANO - Izdelek na žalost ni na zalogi.
Naročite danes, predvidena dostava na vaš naslov 2-3 dneh.
Garancija: 12 mes.  

Apple AirPods MMEF2ZM/A Bluetooth Headset

Brezžične. Enostavne. Magične
V trenutku, ko jih vzameš iz škatle, so že pripravljene na uporabo z vsemi napravami, ki jih imaš. Ko jih vstaviš v ušesa, se takoj povežejo. Ko uporabiš mikrofon, bo tvoj glas slišati jasno. Predstavljamo slušalke AirPods. Preprostost in tehnologija, združeni kot še nikoli doslej. Rezultat je popolnoma magičen.

Brezžične slušalke
Končno razvozlane
Slušalke AirPods se po preprosti nastavitvi z enim dotikom samodejno vklopijo in ostanejo povezane.1 Tako enostavno pa jih je tudi uporabljati. Slušalke zaznajo, ko jih vstaviš v ušesa, in začasno ustavijo predvajanje, ko jih vzameš ven. Izkušnja slušalk AirPods je neverjetna, ne glede na to, ali z njimi poslušaš glasbo v iPhonu, iPadu ali Macu.

Kaj v slušalkah dela čip? Vse
Vse inovativne funkcije, ki jih zagotavljajo slušalke AirPods, poganja čip W1, ki ga je Apple zasnoval po meri. Omogoča izjemno učinkovito brezžično povezavo za izboljšano kakovost zvoka. Obenem čip W1 upravlja čas delovanja baterije tako dobro, da lahko zdaj z enim polnjenjem poslušaš glasbo 5 ur.2 Za takšno zmogljivost tako majhne naprave doslej še nismo slišali.

24 ur svobode
S slušalkami AirPods lahko z enim polnjenjem poslušaš glasbo 5 ur2, česar ne omogočajo nobene druge slušalke v panogi3. Narejene so, da sledijo tvojemu ritmu, saj polnilni ovitek omogoča več dodatnih polnjenj za več kot 24 ur poslušanja4. Potrebuješ hitro polnjenje? Z le 15-minutnim polnjenjem v ovitku si zagotoviš dodatne 3 ure poslušanja.5 Če želiš preveriti, koliko je baterija napolnjena, pridrži slušalke AirPods ob iPhonu.

Jasno je, da je zvok vrhunski
Glasba, filmi in druge vsebine - vse se sliši odlično. Slušalke AirPods zagotavljajo bogat in visokokakovosten zvok AAC. Ko pa želiš, da te odlično slišijo tudi drugi, dva mikrofona z oblikovanjem snopa pri opravljanju klicev odstranita zvoke iz ozadja.

Samodejna nastavitev
Nemoteno preklapljanje
Slušalke AirPods se samodejno povežejo s tvojim iPhonom in vsemi drugimi napravami Apple. Želiš poslušati glasbo v Macu ali iPadu? Preprosto izberi slušalke AirPods v želeni napravi.
  • Še ni komentirano...
Hvala za vaš komentar.

Če imate kakšna vprašanja, se bomo odzvali čim prej.
Ekipa Mobilego.si
Similar products
Apple EarPods MD827ZM/A iPhone/iPad original slušalke
NA ZALOGI
AP-MD827ZMA
17,90 €
Huawei slušalke AM116, Bela, bulk
NA ZALOGI
HUA-AM116
9,90 €
Samsung EO-EG920BW stereo slušalke Handsfree, Bela, bulk
NA ZALOGI
SAM-EG920BW
8,90 €
Samsung Handsfree EHS64AVFWE, Bela, bulk
NA ZALOGI
SAM-EHS64AVFWE
9,90 €
Samsung slušalke Galaxy S5, EO-EG900BW, Bela, bulk
NA ZALOGI
SAM-EO-EG900BW
9,90 €
Samsung slušalke Galaxy S8, EO-IG955, Črna, bulk
NA ZALOGI
SAM- EO-IG95
14,60 €
Sony Slúchadlá MH750, črna, bulk
NA ZALOGI
SON-MH750
11,90 €